Get Together!

Er zijn zo van die héérlijke momenten in het leven die nu nét dat beetje extra aandacht mogen krijgen. Mooie momenten die gevierd mogen worden.

Of het nu gaat om een verjaardag (je vijftigste verjaardag, vijfentwintigste of “sweet sixteen”), een jubileum, de aankondiging van je verloving (verlovingsfeest), babyborrel of babyshower enz. Stuk voor stuk zijn het bijzondere momenten die het verdienen om gevierd te worden, samen met je naasten, vrienden, familie, geliefden, …

Touch of Mint staat garant voor een unieke ervaring. We werken geheel op maat van jouw wensen; want jij kent je geliefde(n) uiteraard het best en weet hoe je die persoon het best in de bloemetjes kunt zetten.

Hoe gaan we te werk?

  • In een eerste (gratis) kennismakend gesprek bespreken we jullie wensen en gaan we op zoek naar datgene wat het feest voor jullie uniek maakt.
  • Vervolgens krijgen jullie een offerte op maat.
  • Eens jullie de officiële “go” hebben gegeven, starten we met de uitwerking. We zoeken de geschikte locatie (al dan niet bij uw thuis) en vervolgens gaan we alles gaan invullen.
  • Stap per stap werken we naar een prachtig resultaat, met jullie inspraak & onze begeleiding.
  • Tot slot rest er alleen nog maar te klinken. Op een feest om nooit te vergeten!

Voel je de klik en wil je graag kennismaken?

Stuur ons vandaag nog een berichtje via onderstaande button. We'll get back to you soon!