Let’s make it happen!

Wedding & Events

Coördinatie

Your Big Day is finally there! En je wil daar ook zorgeloos van kunnen genieten? Dan is onze Coördinatie-formule er voor jou.

Als ceremoniemeester(s) staan we je bij doorheen gans de dag. We zijn het aanspreekpunt voor zowel gasten als leveranciers, lossen onverwachte problemen op, houden de timing nauwlettend in het oog, begeleiden en stellen de suite op voor de ceremonie en zijn er wanneer jullie ons nodig hebben.

Alles met één doel: zodat jij ook werkelijk kan genieten van jouw fairytale wedding of event.

Styling/Flowerstyling

Droom jij van een fairytale wedding of event? Prachtig gedekte tafels, bloemenwolkjes aan het plafond, véél kaarsen, cosy corners, onverwachtse eyecatchers, etc. Kortom één en al sfeer & gezelligheid. Een feest waarbij jouw stoutste Pinterest-dromen werkelijkheid worden?

Dan ben je bij Touch of Mint aan het juiste adres. Als Dreamplanner & Styliste is het onze missie om jouw droom te realiseren.

We all make our own fairytales, dus dromen dat mag je!

All-in: organisatie van A tot Z

We get you! Je bent een drukbezette vrouw, wilt het feest van je dromen en wilt dat iemand deze vorm geeft van A tot Z. Bovendien wil je The Big Day verrast worden met een Pinterest-waardige styling & wil je – omringd door vrienden en familie – met volle teugen kunnen genieten.

We got you covered: deze ALL IN Event Planning is er speciaal voor jou! De dreamplanners van Touch of Mint gaan graag samen met je aan de slag.

We make it happen!

Do it yourself: plan zelf jullie huwelijk

Wil je graag je eigen trouwfeest organiseren, maar heb je geen flauw idee waar te beginnen?
We got you!

Dankzij het DIY Bride & Groom pakket kan jij zelf jouw trouwfeest tot in de puntjes organiseren. Een vlekkeloze organisatie, on point styling en genieten zonder stress. Ik bezorg jullie alle tools die jullie kunnen gebruiken om jullie huwelijk zelf te organiseren (inclusief locatie voorstellen, leverancierslijst, themamogelijkheden etc.)

Geen stress, je staat er niet helemaal alleen voor. Er worden momentjes ingepland met jullie waarin ik met plezier een antwoord geef op al jullie vragen en de nodige tips geef om jullie te begeleiden in het plannen van jullie huwelijk.

Styling & Concept by Touch of Mint
Pictures by Love Motion, Spilliaert Pix
Paola Mantilla & Debbie Lee
Flowers by HelloHoney

Let’s talk!