Get Married!

Je bent verloofd? Waw, proficiat! Je huwelijksaanzoek was ongetwijfeld een unieke ervaring. Wat een héérlijk moment. 

Nu nog dat trouwfeest, dat stilaan dichterbij komt. Zowel jij als je familie dromen van een onvergetelijk feest. Een belevenis of ervaring waar je nog lang van kunt nagenieten.

Maar wat is een “mooi feest” voor jou? Wil je het liever groots of net intiem? In thema of liever klassiek wit? Wat met locatie, muziek en catering? Ga je voor een kerkelijke of alternatieve ceremonie? Wil je live muziek of een dj? Bediening aan tafel of lekker casual met foodtrucks? Zóveel vragen, zóveel om aan te denken.

Dat is nu net waar wij jou met Touch of Mint graag bijstaan. We maken kennis met jullie als koppel om te achterhalen wat jullie wensen zijn en wat jullie typeert als koppel. Alleen zo kunnen we een trouwfeest organiseren waar jullie jezelf in herkennen en 100% goed bij voelen.

Touch of Mint werkt graag met koppels die weten wat ze willen – van bij het begin of gaandeweg. We gaan samen op zoek naar een trouwfeest dat volledig bij jullie past. Én we hebben daarbij aandacht voor duurzame, herbruikbare materialen. Er is maar één motto: onbeperkt genieten!

Hoe gaan wij te werk?

  • Géén enkel feest is bij ons hetzelfde. Wij werken volledig op maat, volgens jullie wensen & budget.
  • Per beslissing bezorgen we jullie telkens een aantal concrete voorstellen waaruit je kunt kiezen. Zo nemen we jullie keuzestress weg.
  • We werken stap per stap & in overleg met jullie naar het feest van jullie dromen.
  • Budget wordt nauwkeurig bijgehouden.
  • Ook op de Grote Dag worden jullie begeleid & bijgestaan. Deze weddingplanner laat jullie niet aan je lot over, maar staat je bij van begin tot eind.
  • Dit alles met één doel: het feest van je dromen zonder stress. Géén stress, vooral genieten. En dat zowel gedurende de organisatie of aanloop naar het feest, als op het trouwfeest zelf.

Voel je de klik en wil je graag kennismaken? We'd be more than happy to!

Contacteer ons vandaag nog via onderstaande button, and we'll make things happen!