Over

¡Hola!

Mijn naam is Jolien, 29 jaar, en addicted to good vibes! 

Ik doe niks liever dan praten, regelen en communiceren. Het geeft mij ongelooflijk veel voldoening mensen de dag te geven waar ze van droomden. Gooi daar een vleugje creativiteit bovenop – de kerst op de bruidstaart, zo u wil – en die job als Weddingplanner ligt binnen handbereik.

Waar ik me vroeger – met Atelier Deux – nog beperkte tot het upcyclen van véél te mooie wedding dresses, ga ik nu all in om jullie als Weddingplanner in het Brugse de trouw te geven waar je altijd al van droomde: romantisch, te midden van de natuur én zero waste!

Voor ik in het diepe duik en jullie beter leer kennen, vertel ik graag wat meer over mezelf:

Rainbow icon  Op mijn 18e droomde ik van een leven in Spanje. Ik hield van talen, andere landen en culturen en besloot daarom een opleiding Taal-en Letterkunde: Spaans – Nederlands aan te vatten. 

Rainbow icon Ik studeerde een half jaar in het pittoreske Salamanca (Spanje) en topte de studie af met een Master in Bedrijfscommunicatie (KULeuven)

Rainbow icon Het mag duidelijk zijn; ik ben verzot op Spanje, Spaanse sferen en eten (tapas, ¡sí!), de Spaanse manier van leven (¡Disfruta, mi niña!) en bracht daarom de zomer van '19 drie maanden door op de Balearen. ¡Hola, Mallorca y Menorca! ¡Me gusta Ibiza!

Rainbow icon Bon, basta España. Naast Spanje, lekker eten en goed gezelschap, hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Zo startte ik in september 2019 die langverwachte opleiding tot Make-Up Artist. Inmiddels deed ik hair & make-up van enkele zalige influencers en prachtige bruiden.

Rainbow icon To make a long story short: I love nature, positive people, people with dreams & people who realise their dreams!

Rainbow icon Dus ben jij zo'n realistic dreamer? Hou je – net als ik – van natuur & romantiek? En wil je een huwelijk dat tegelijk luxe uitstraalt & zero waste is?

Neem dan vandaag nog contact met me op. I promise you won't regret!

xoxo – your favorite Weddingplanner ♡